Voor aanbieders

Sportservice Noord-Holland en SportSupport Kennemerland ondersteunen sportaanbieders die het maatschappelijk belang van aangepast sporten onderschrijven. Aangepaste sporten zijn bedoeld voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke, auditieve, visuele en/of chronische beperking. Voor het organiseren van sportaanbod voor deze doelgroep is vaak extra deskundigheid nodig.

Verbeteren of uitbreiden
Organisaties, met name sportverenigingen, die ondersteund willen worden om het aangepaste sportaanbod uit te breiden, de kwaliteit te verbeteren en de deelname te vergroten, kunnen aankloppen bij Sportservice Noord-Holland of SportSupport Kennemerland. Voor hulp op maat staat de regiomedewerker voor u klaar.

Nieuw aanbod opstarten
Organisaties die een aangepast sportaanbod willen starten wordt ook aangeraden contact op te nemen met de regiomedewerker. Deze heeft ervaring met het opstarten van een aangepast aanbod en kan helpen met allerlei uitdagingen tijdens het opstarten van deze groep.

Informatie over bewegen met een beperking
Hiernaast kunt u klikken op Informatie om daar meer informatie te vinden over verschillende beperkingen en de manier waarop mensen met die beperking begeleid kunnen worden in het bewegen.

Advies op maat
Neem contact op met de medewerker in uw regio voor een advies op maat.