GALM+ sportlessen krijgen vervolg bij ANBO

geplaatst op 29 februari 2012

De afgelopen jaren heeft Sportservice Heemstede-Zandvoort in Zandvoort het GALM+ project georganiseerd. Zandvoortse senioren van 55 jaar en ouder hebben deelgenomen aan diverse sportieve cursussen. Een van de onderdelen waar over de afgelopen 2 jaar ruim 30 senioren aan mee hebben gedaan, was het sport- en spel uur in de gymzaal van de Oranje Nassau School.

Inmiddels is het GALM+ project in Zandvoort afgelopen. Sportservice Heemstede-Zandvoort is dan ook blij dit sport- en spel uur een structureel vervolg te kunnen bieden bij de ANBO in Zandvoort.

Oud deelnemers, maar ook andere geïnteresseerden, kunnen zich daarom opgeven voor het vervolgprogramma dat start op vrijdag 10 februari om 19.00 uur. De lessen worden ook tijdens dit vervolg gegeven door Elly de Jong. U kunt voor meer informatie en aanmelden terecht bij het secretariaat van de ANBO Zandvoort:

Mevrouw Van der Voort
Telefoon: 023-5712215
E-mail: gmvm@casema.nl

Het vervolgprogramma bestaat uit 12 lessen en kost voor leden van de ANBO 4,- euro per les en voor niet leden 5,- euro per les. De eerste les is een gratis proefles.